Advertising

actriz hotel


Здраво, можам да ви кажам за мојот однос со
тетка ми . Работите излезе од рака заборавив тетка ми беше врескаше како луди како да не постои јас бев почнувајќи да додадете дик на жена ми на нејзиното име видов тетка ми гол пред мене таа беше галење градите со една рака пичка со другата рака намирисав и ебена тетка ми реков да одат со мојата рака тетка ми ја затвори вратата и лево додека јас навивам тешко

Се симнав од жена ми за кратко време, таа се извлече, тоа беше премногу доцна,
таа рече да се избањаме и да си легнеме и да си легнеме, но тетка ми е гола
види не си отиде во утрото станав во утринските часови отидов во кујната тетка ми падна на усните
почна да води љубов на парчиња и ме скрши љубов ми рече стави жена ми да спие јас сум
слатка, но јас реков соба лесен спиење пилула тој рече да,
тој подготви појадок. Патем, тетка ми е тенка бринета, 35 години.
Како и да е, жена ми стана и почнавме да појадуваме. По појадокот
таа ни направи кафе. Ја испи пилулата за спиење и го испи кафето. Тетка и
Веднаш почнав да се соблекувам и да се соблекувам
. Тоа беше место каде што се појавија 4 деца, но
Јас се уште лижеше и цицаше на стегната дупка, јас продолжи во дупка газ, јас
почна прво да се ебе, бидејќи ми се смачи од гот, нејзиниот сопруг воопшто не се ебеше
но реков дека ќе го направам тоа, реков дека ќе го направам тоа, тој темелно го збркана кремот додека тој беше
живеејќи го мојот кур, му го забив курот во очи и тој голем момент
дојдоа тие ме натера да викам, не го прават тоа, љубов моја
Бев
опседнатост

Паднав на каучот и му го зедов курот во уста и
почна да го проголта остатокот долар и ми го зеде курот во уста откако лижеше малку тој
седна до мене ми рече дека никогаш не сум уживал толку многу и ми даде
бакнеж во тоа време ѕвончето заѕвони јас се облече и отвори 16 на тетка ми
еден од децата дојде и ми рече каде е мајка ми јас реков не, тој ќе дојде наскоро,
отидовме во салата, додека бевме во разговор, јас се досадуваат без да го сфати тоа, тој се уште може да
не му ги тргнам очите од син му, што се случи, ти погледна
јас, реков, премногу е големо, тој рече, јас го извадив, јас го дадов
за тебе
потоа ми го стави курот во очите уште син му е
избегал, но веќе било доцна
Почнав да го присилувам, не го прават тоа брат, тој молеше, половина од времето, тој отиде во половина
од тоа време, тој дојде во неговата мајка од ходникот, тој доби дик на неговиот син и јас
продолжи да пумпа, тетка ми стави око на неговиот син на него, собата беше
отворен, тој лесно го стави во окото, јас ејакулирана на неговиот син, јас пумпа додека мојот дик слезе, јас лежеше
долу на каучот, неговиот син ја испразни собата, тој спиеше до мене
мајка тој беше лиже нашите потомци, тој беше многу срам, реков
после тоа, реков дека двајцата сме втори според него, реков дека тој е облечен и жена ми
почнувате да станувате. Не знам што се случува и ќе продолжам да работам.
Нашиот однос со тетка ми и нејзиниот син не вклучува мојата сопруга наскоро, но таа не го прави
знај

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 38  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In