Advertising

albanisch hotel


Приказната која ми се случи е следна. Мајка ми е 28-годишна домаќинка со нормално тело. Како и да е, нашата приказна е дека еден ден мојот чичко
Мораше Да Замине За Анкара
за работа и рече дека може да потрае 1 или 2 недели
. Вториот ден ме повика преку телефон. Се плашев. Сенгел
рече да останеме заедно додека не дојде чичко ти, па реков добро и отиде во неговата куќа
, тоа беше вечер, почнавме да гледаме ТЕЛЕВИЗИЈА, мојата
тетка ми рече дека ќе се избањам и таа отиде и почнав ДА гледам ТЕЛЕВИЗИЈА за околу 10 години
минути. Исто така ми треба и тоалет. Потоа беше
еден на друг, како и да е, отидов во тоалет, излегов, одеднаш помислив дека ми е жешко.
Погледнав низ дупката на бањата и што можам да видам, газот на снаа ми е како камен, о боже, таа
толку убав задник што почнав да го гледам
за 15 минути. Го гледав 15 минути. 15 минути гледав и немаше место и дупка што не ги видов. Сега на ред е мојот
глава.
Набрзина дојдов и седнав до ТЕЛЕВИЗОРОТ, тетка ми рече дека ќе одам
кревет, реков ок гледам ТЕЛЕВИЗИЈА за 2 часа или
значи, тоа беше 1: 30 сум оди во соба, велејќи дека одам да спијам спалната на тетка ми беше малку гладен јас
полека влезе внатре и цврсто спиеше . полека се опушти. пикни ја мојата рака во твојата ноќница

Почнав да ти ја допирам дупката, мислам дека премногу ја боцнав, мислам дека се разбуди и рече дека бев запален и реков дека дојдов
да те лижам за да го поминам рогот , врзав слеп јазол, само нозете не и беа врзани, веднаш ја соблеков ноќницата и се гушкав по градите и ја триев пичката 20 минути ја лижев ја голтнав цела тетка ми, таа се обидуваше да ми каже нешто што и ја отворив устата шок

викаше. Влегов во него со брзо темпо, глас наречен аххххх,
потоа ме притисне малку побрзо, тој извика умре јас
почна да експлодира како
автоматски пригушувач.
Ја свртев наопаку и тргнав кон газот, но кога го слушнав ова, тој рече: “влези полека ,
никој не влезе, јас бев длабоко вкоренет
. Заминав таму 2 месеци подоцна, тетка ми се јави, мојот сопруг ми рече, сега стануваш татко.

Не можев да верувам, па реков како ќе кажеш
вујко ми, оу, тој знае, рече дека дента кога дошол и знаел дека ќе има бебе. Бев
олеснето дека детето е родено во секој случај
.
Добар ден за сите

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
5 days ago 14  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In