Advertising

free hotel


Јас сум 26 години, убав млад човек
.. Сакам да ви раскажам за една случка, која ми се случи.. Инцидентот започна пред 1 месец Во Анталија
во куќата на најстариот син на мојот вујко, и продолжи во селото.. Најстариот чичко на мојот
ќерката е мажена и има дете.. нејзината помлада ќерка Има само 18 години, но таа
имаат прекрасно тело.. таа отсекогаш била импресионирана од мене.. еден
денот кога решив да ја ебам и додека планирав како да го направам тоа, таа рече дека ќе ја посети Анталија
со сестра и.. Нашето село е поврзано и со Анталија
тоа е на едно блиско место.. Антија му реков дека може да му биде досадно сам
и дека можам да дојдам со него ако сака. собата
веднаш прифати дека навистина ќе ти биде здодевно ако дојдам и јас
И реков дека можеме да патуваме заедно. Веднаш отидов дома и откако направив мала
подготовки, ја повика сестра и заедно и рече дека ќе дојде таму , на
собата рече дека е во ред и тргнавме.
Се качив Во автобус со ќерката На мојот вујко.. и тргна. Во Анталија пристигнавме по 1 час.
беше доста жешко И Х.. рече дека ќе се истушира.
нејзината постара Сестра, А.
Веднаш ми падна на ум демон. Кога х. влезе во бањата
Почнав да го гледам низ вратата. – полека се истоштува и
гледајќи се себеси во огледалото, галејќи си ги градите и колковите. па си го извадив курот
со тоа заврши 31. ги затворив очите и размислував за тоа
Во тој момент вратата се отвори И Х стоеше пред мене, ме гледаше. Одеднаш се зачудив од тоа што го
минал и само стоел таму. Откако го погледнал Х.
ме повика внатре, па јас
таа веднаш се упатила кон него без никакво двоумење. Х. ми рече, знам дека ме сакаш, и затоа што јас
те сакав, те поканив во Анталија. По бакнување за некое време, ние се скрши за да се води љубов повторно во првата можност, за
страв Од фаќање На А.
се избањав и излегов, а потоа се бањав.
Храната беше подготвена и ние јадевме. беше вечер. вујко имал
уште не сум дошол. Им реков На Х. И А. дека Можеме да одиме на прошетка, Ама А.
рече дека ќе одиш, а јас ќе го чекам чичко ти. ова е за нас
тоа беше можноста. Ја напуштивме куќата заедно со Х.и дишевме веднаш во пристаништето.
Седнавме да се напиеме кафе во едно кафуле. По едно пиво би рекол:
Може ли и јас да се напијам нешто? Ја прашал дали некогаш се напила,
но рече дека може да се обиде. Ми рекоа дека е во ред и
му реков пиво. Тој не го сакал првиот пијалок, но кога го замолив да пие, тој
не можев да издржам и продолжив. тоа беше лудо задоволство. H.
ајде да станеме и да прошетаме. Станавме и почнавме да одиме и да разговараме. “Јас
“знаев дека ќе дојде пред вратата на бањата”, рече тој. I
праша од каде знаеш. Не дека не забележав како ме гледаат. I
знаев како ме гледаше дека ме сакаш и оваа бања е нешто за тебе.
Тој рече: “Дојдете и вие. како и да е. По некое време разговор, отидовме дома.
чичко веќе беше во кревет. А. не чекаше бидејќи немаше клуч за врата
. потоа собата отиде во кревет. Конечно бевме сами со Н. веднаш отидовме Во Х.
собата и почна да се бакнува. Од една страна, се бакнувавме како луди,
од друга страна, се соблекувавме еден со друг. Кога двајцата бевме голи
. По соблекувањето Х., полека слегував и
конечно дојдов на ова прекрасно место. Додека ја лижеше пичката, Х. стенкаше
. сеуште беше девица. тој полуде кога го лижеше и тој
стенкаше. Ја прашав дали е девица, а таа ми рече дека е девица. I
рече дека можам од позади ако сакаш. собата ќе биде расипана еден ден како и да е зошто
Тој рече: ‘Не Можеш ти да го скршиш. Веднаш го прегрнав момчето. Амин. Прво, откако
неколку четки, му ја спуштив главата и одеднаш бев наполнет.
Тој врескаше, јас му ја затворив устата, но која е користа? Фала богу на сонот
не се чувствував тежок, но слушнав звук и дојде веднаш. Кога го виде тоа, тој
малку викна. Веднаш станав и го грабнав за рака, ги покрив неговите
му реков да не се дере. тогаш тој кимна да и јас му ја отворив устата. Лежел на креветот со крв во устата
пијанството на пивото и болката што ја јадел. Не испушти ни звук . Му реков на Некој да не зборува за ова, инаку би ја ебел и неа . Зошто треба да престанете да се досадувате?

рече да го ебам. Јас реков, ” ти оди сега, јас ќе завршам со Х и
ако чичко ми си отиде утре, ќе те ебам и тебе.”Тој рече дека е во ред и отиде во својата соба. Се ебевме Со Х
од утрото веќе не сум во состојба. Време е вујко ми да се разбуди
Веднаш отидов во мојата соба и си легнав. Спиеја до пладне. H
стана пред Мене И дојдоа Кај Мене Со А.
не сакаа да ме разбудат, седеа спроти мене, ме гледаа и зборуваа и
шепотат меѓу себе. знаеш ли што се случи потоа?
Ќе ви кажам подетално во мојата следна приказна
. Ако има жени кои сакаат да ме запознаат и да имаат луди авантури, можат да ми напишат меил.
Не е важно дали сте во брак или не, се додека знаете како да водите љубов

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
6 months ago 101  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In