Advertising

peruana hotel


Здраво, јас сум Öüü , продолжувам да ви ги кажувам сите мои вистински сеќавања од мојот живот… па, сепак сме од Истанбул…

Тоа беше пред 2 години. Во тоа време бев на факултет.
Купивме куќа со 3 пријатели . Мојот живот беше монотоно во училиште и кафулиња
до тој ден. Пријателите решиле да го поминат викендот
надвор со пријателките, па ќе останев дома како луд. Тоа е
затоа решив да одам во кино во сабота навечер. Нов хорор филм
дојдоа и беа многу редица. Досадно ми е. Потребни се 10 дена и
20 луѓе дојдоа кај мене. Додека разгледував наоколу, одеднаш го видов мојот соученик
. Кога се поздрави, веднаш дојде кај мене. По поздравувањето
ме праша дали можам да купам билет. Реков сигурно. Мој
беше русокоса со пристојна фигура, околу 170 метри. Тој ден носеше мини сукња.
и таа си ја средила косата. Убавината на светот е пред нас. I
дури и почна да сонува, мислејќи дека ќе седнам со неа
. Отидовме во дневната соба и чекавме филмот да почне
. Затоа почнавме да разговараме. Она за што зборувавме беа училишните часови и слично.
Тие беа субјектите. Кога филмот почна, влеговме внатре и
седнавме на нашите места. Нашите редови беа во средината на грбот. Седиштата на страната сеуште беа празни
. Светлата се гасат и филмот почнува. За време на првата светска војна, мојата
ме држеше за рака. Очигледно беше исплашен, сфатив дека мојата работа ќе биде полесна. I
веднаш ја подадоа раката и не ја пуштија повторно.
Мојата се зближуваше со мене секој пат кога се плашеше . Ги стави рацете на нејзиниот врат и
Само што почнавме да гледаме. Ја допирам со раце од време на време. Почнав
да се движи појасно кога таа не даде никакви негативни реакции
. Ја ставив другата рака на нејзините нозе. Собата ме држеше за рака
но, веќе почна да ми ги милува нозете . Бев
се движи нагоре. Одеднаш, тој ја стави раката на мојата и почна да го милува
преку панталоните. Јас бев во нејзината вагина. Го масирав со прстите
. Ми го отвори патентот и ми го извади. Одвај можеше да
држи се повеќе. Се наведна и почна да го зема во устата
. Кога рековме добро, се спакувавме и отидовме во нашата куќа. Откако влегол во куќата
нашите усни се соединуваат веднаш.
Потоа почнавме да се соблекуваме. Бевме оставени со нашата долна облека
. Кога го извадив градникот На Емајл, тие прекрасни гради ми го разнесоа умот
. Веднаш почнав да ги помирувам. Мојата дури и почна да стенкањето малку,
дури и ја стави раката на мојата и ја извади. Ја галеше нежно.
Веднаш отидовме во спалната соба и јас
полека почна да се спушта од усните на дното. Кога дојде до медената кутија, мојот јазик
доволно е само да го полуди. Потоа ме легна и почна да ја зема во уста,
толку хармонично, многу уживав во тоа. Еден поглед на него, гледате тоа е до коренот, ќе видите дека беше
цицање на краевите или топки. Одлично му одеше.
Кога почнав да варосувам, таа ме застана и ми рече дека е девица. Момент
Тој го сврте грбот со движење. Ми рече дека можам да го направам тоа одзади. Веднаш
го зеде кремот и го кремираше грбот многу и почна да издржи. Само како што го вметнувам врвот, тој одеднаш почна и рече
да бидам бавен. Тој се уште беше во болка како што влегов. Потоа одеднаш болката се претвори во врисоци на задоволство и почнав да пумпам
брзо . И двајцата бевме во лоша ситуација. Сакав овој момент никогаш да не заврши и сакав да го задржам. Работев . Токму кога сакав да ејакулирам, таа ме замоли да ејакулирам по нејзините гради, јас го извадив веднаш и почнав да ејакулирам по нејзините гради. Мојата сперма леташе по неа, на нејзините гради, на нејзиното лице. И тој го зеде мојот во устата и почна да го чисти. Убаво се истуширавме заедно. Ми рече дека мора да оди и да го остави неговиот број. Често се караме

потоа со мојата. О, пред да заборавам, мојата веќе не е девица, јас
ќе ти кажам за тоа друг пат .

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 46  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In