Advertising

porno hotel


Здраво, има луѓе кои се сеќаваат на
моите претходни приказни . I
би сакал да ви кажам уште една
сеќавање низ кое поминав пред една година. Имаше мажена жена По име Хü која живееше на местото каде што живееме. Бидејќи нејзиниот сопруг е морнар не-овластен офицер, таа често
отидов на работа. Веќе подолго време сонувам. некако морав да го ебам реви
но, седи во градината на насı.б ден мапа презвитер ме викна
Реков дека сум јас, помошта доаѓа истеди.б кариера веднаш за замена на сијалица
и бели Кофи и под мини кога го отвори гитим.kapı
Јас вардı.г здолниште внатре и светилки деğş.јасş јас завршив Потоа Хü
ми рече да седнам и да ти послужам нешто ладно. Ние седнавме и двајцата седнавме.
Ни донесоа јадење и го пиевме. Ги истегна нозете додека седеше. Моите очи беа на
нозете и меѓу препоните. Не носеше гаќи . Рече да видиме, ајде
зборувај искрено. Ја бакнував и ги галев нејзините гради и нозе. Подоцна и ја соблеков облеката и почнав да и ги лижам градите од градникот. Го извадив градникот и сега тие полни гради беа пред мене. Почнав да слушам звуци. Катот не беше празен. Собата не беше празна, си играше со мојот кур и се обидуваше да ми ги соблече панталоните. Почнав полека да слегувам. .Ја извадив капата и

Почнав да и ја лижам пичката. Звуците на цимолењето го правеа ѕвонењето во собата.
Хü ејакулирала во мојата уста со насилна контракција додека и ја лижев пичката. Бил нејзин ред
клечејќи пред мене, ми го зеде курот во уста и почна да го лиже. Како што лижеше, мојот кур стана огромен и јас пукнав
во нејзината уста. Сите ги лижеше и голташе. Почнав
ми го триеше курот.
Хуља повеќе не можеше да издржи. Таа велеше аххх оххххххххххх
звучи. Се ебев со курот. Го започнав гит гелер. собата
постојано со мене и се движи напред и назад
. По неколку плими, двајцата ејакулиравме во исто време. Ми го врати курот во уста
. Откако ми го чистеше курот некое време, заедно отидовме во тоалетот.
Го скокав задниот дел од сонот во бањата. И ги полеав градите и таа
повторно почна да кашла. Се свртев пред него и станав. Тој ме капеше и јас бев
да го потстрижам. И мене ме предадоа. курот почна да ми се мрда. Додека ја потопувате хуља
мојот кур ја притискаше пичката. Неговите креации се зголемија . Си го ставив курот
во сон пичка и почна да доаѓаат и си одат повторно по некое време,
сонот се оствари и
тогаш јас. соба ебете ме
мојот сопруг, мојата пичка да биде жртва за вас, тој рече, ова е
твојата

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 41  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In