Advertising

Teens hotel


Мојата прва вистинска приказна беше силување. Имав 19 години и бев
сакав да се забавувам. . Си играв надвор со моите пријатели. Тој човек
дојде со камион и ни се јави да прашаме за правец. Јас и
потоа тргнале кон неговиот камион. Сакал да влезе внатре и да
покажи му на мапата како да излезе од градот.
Го наполнив акцелераторот пред да знам што се случува. Почнав да викам и да плачам, тој беше
ми рече да не викам, да се чувствувам удобно. Тој секогаш ми кажуваше дека тој само сака да им даде насоки
. Му реков добро, но сфатив што сака да ми направи. Сакав да скокнам од автомобилот, но сфатив дека
вратата од автомобилот беше заклучена .
Сакав да скокаат на него, но тој се вози и
Не сакав да умрам од несреќен случај. Конечно,
застанавме на место кое личеше на мотел. . Влегов внатре и седнав на неговиот кревет.
Тој почна да зборува за образованието и за работата. Никогаш не сум разговарал со него. Потоа
тој извади пиштол. Ми рече да се соблечам. Јас го направив тоа што го рече, бидејќи јас
се плашеше од него. Тој исто така ја соблече целата своја облека.
Го погледнав за да го одвратам, но тој не се грижеше и ми рече да легнам
. Тој го стави пиштолот до креветот и рече
ќе ме убие ако не го направам тоа што го рече. Што и да ми рече, морав да направам. Прво си го зема курот
во устата ми рече да го цицам. Му реков дека никогаш порано не сум го направил ова
. Брзо ми ја грабна главата и му ја однесе на курот и ??ем?? викај.
Почнав да плачам. Беше возбуден. .Тој ме сврте надолу и
ме замоли да ги кренам колковите. Јас. Почна да го става дебелиот кур зад мене.
Беше многу болно. Почнав повторно да плачам.
Си играше со моите брадавици додека ми го пикаше големиот кур во и надвор од грбот.
На крајот, тој застана и ме предаде повторно . Тој веднаш ја стави својата машкост пред мене. Повторно ме боли грлото и
сфатив дека мојата невиност повеќе не постои. Се спасував за личноста за која требаше да се омажам
. Но, сега мојата невиност беше украдена од мене. Многу крварев
но, не и пречеше. Почна да цимоли. Пијат повеќе,
но нивната сперма беше испразнета насекаде. Се плашев дека ќе забременам. Станува збор за три
со часови. Ме загадуваше.
Бев во твоите раце. Тогаш заспа. Не можев да побегнам од неговите раце.
Ни јас не можев да спијам. Ми рече да се разбудам по шест часа и да се облечам. Се облеков.
Влезе во колата и ме остави кај Измит. И се јавив на Мајка Ми Од Истанбул
. Полицијата почна да го бара човекот што ме силуваше…

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 38  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In