Advertising

TUbI hotel


Иако вујко ми е всушност Од Измир, тој е малку конзервативен.
Сепак, тој не може да ги скрши своите две ќерки Ајсу и Есе во речиси ништо.
Колку е потолерантен кон нив, толку е поостар и угнетувачки кон својот син Метин
.
Откако склучив договор со агенција во Истанбул и работев тука, вујко ми
ќерките дојдоа во Истанбул да го посетат еднаш или двапати, Метин исто така дојде
и често ги носам тука…
Поради интересот на Есе за списанија, Ја напуштив Реина за 4 дена и отидов кај Лајла,
од Таму до Силвелие и од таму До Виолинист. застанавме. Патем,
Ми снемуваше пари, се разбира. Како и да е, ги добив што е можно побрзо.
Се ослободив од Него и го пратив во Измир. но, на
денот кога слетавме
Измир, чичко ми ми се јави и ме покани Во Измир, од Страна на
вујко ми е многу богат… Откако ми го резервираше билетот, веднаш отидов во Измир со првиот авион.
Тој ми кажа Дека Еце плаче откако таа дојде Во Измир и
дека не сака да живее во Измир. И атиџе беше исто така на истиот начин.
Вујко извлечи ме! И им рече: “имате куќа таму, и нека останат со вас еден месец или два”
дајте им го ентузијазмот, а потоа ви е здодевно,
Ќе испратам пари.”Јас реков дека Ќе биде добро Ако И Метин дојде заедно. Но
Метин рече дека му требам и не го прифати тоа.
Отидов во ЕСЕ (1.74, 52 Кг и сини очи) и АЈСУ (1.70, 55 Леска) следниот ден.
Овој пат се вратив во Истанбул со автобус во мојот дом Во Харбије. Откако беа двајца
во собите, им ја дадов задната соба. Бидејќи креветот беше голем, тие можеа
тие спијат заедно. Сакав да спијам на фотелјата во другата соба.
Отидов да си ја завршам работата и се вратив рано наутро. Мојот дом
беше повеќе чисти и чисти од било кога, и
дури и девојките готвеа …
Реков да не излегуваме првата вечер и тие се согласија
тој е доста релаксиран и размазен
таа е израсната како најмлада во семејството . Но, таа секогаш управува со нејзината постара сестра Ајсу со нејзината интелигенција. Таа вечер,
имавме непристојни разговори, а Потоа
рече дека ќе влезе внатре и ќе носи нешто удобно . Кога дојде, имаше розов фустан на колена.
Имаше ноќница, иако се гушам, многу сум строг во врска со овие прашања.
Се однесував како да е нормално. Не знам за што зборуваа дома цел ден,
но, кога Ајсу отиде и стави нешто вулгарно,
Знаев дека нешто ќе се случи.
Тие почнаа да се бакнуваат и да се милуваат еден со друг пред мене. Ова е и покрај фактот дека го видов
аису во бикини безброј пати.
Бев навистина возбудена секаде каде што и беа видливи нозете. Девојките
се претера и си замина еден со друг во долна облека. Тие
ме исмеваа. Но, јас бев решен да не реагираат на сите, бидејќи јас
точно знаеше дека девојчињата се девици и
Ако им направам нешто што тие го сакаат, тоа може да биде крај за мене. Знаев
дека девојките биле девици од начинот на кој разговарале со своите пријатели . Девојките се соблекуваа и правеа неверојатни работи пред мене. Се обидувале да си ги голтнат гениталиите со јазикот притиснат на устата . Тие ги затвораат очите како да се затворени еден во друг. Изгубив неколку килограми како да се стопив таму каде што веќе бев . Тогаш Ице одеднаш го повлече лицето меѓу нозете На Аису и ме погледна. Аису, исто така, стана и дојде на столот каде што седев и станав на колена. Ме фатија за каишот и ме симнаа од седиштето.

Од една страна, јас реков “не се глупави, девојки”, а од друга страна јас бев
чекаат што ќе се случи. Од време на време, тетка ми и чичко ми беа пред моите очи.
Но, тогаш јас си замина на она што ќе се случи и моите очи веќе беа
темно. Аису ми ги притискаше двете раце со колената и
ми седи на градите и ми вели да ја лижам. Кога ќе го исечете јазикот и
почнав да лижам љубовното гнездо На Ајсу, го почувствував моето
пенисот станува жешко, па дури и
гори како да се држи со жешка клешти. Ми го цицаше пенисот како диво животно, гризеше и
ме повредуваш. Аису беше толку притиснат на моето грло што јас
мислев дека ќе се удавам некое време. Како ова да се добие повеќе во мојот јазик
Сфатив што прави и јас
сакав да го испружам јазикот и да вметнам два прста во Љубовното Гнездо на Ајсу . Но Ајсу викна малку и
тие извикуваа:” јас сум глупав идиот .
Во меѓувреме, ејакулирана со одличен почеток и
Видов Како Си игра Со спермата меѓу нозете На Ајсу кој стана . Тој беше
ми ја полева спермата во пенисот. И само продолжува и продолжува. Го поставувам и
Го зеде Ејс во мојот скут и ја седна, патем, мојот пенис беше позади задникот на Ејс.
Аису легна на подот и почна
за да се стимулира мојот пенис, а потоа го зеде во устата и го оживеа со голема добрина и нежност.
Мислев дека на двете девојки ќе им биде доста од тоа. Но Ајсу
Му реков на Ес во скут да стане. Скопје стана за мене
Љубовно Гнездо. таа доеше.
Имаше доволно капки секс за да се нахрани бебето лесно од љубовното гнездо , а јас бев
грдо цицајќи ги капките од ова љубовно гнездо, во кое ниеден човек не влегол, јазикот мој
се вкочанив и повеќе не го чувствувам тоа.
Додека јас се грижев за жолтото љубовно гнездо На Ез, јас
чувствував тежина на мојот пенис, а потоа тежина
комбинација на голема топлина. Со голема умешност, Ајсу седна на мојот скут додека јас лижев И цицав
големото, лизгаво тело на мојот пенис во анусот. Но , ние
беше во оваа држава, бидејќи Аису можеше да
не мрдав поради нозете На Ице, чувствував дека мојот пенис ќе полуди. Аису го грабна Еке
со нозете ја повлече пред неа и рече: “Види Го Сега”.
Ајсу стануваше и паѓаше во мојот скут со извици и извици. . Потоа
седна на мојот скут и почна да прави кругови на мојот пенис со неговиот задник.
Тоа беше моментот кога ме уби. Само кога бев за да ејакулира, тој стана од мојот скут и
почна да ми го стега пенисот со неговата рака. Не можев да ејакулирам. Мојот пенис
малку ја изгуби својата цврстина. Излезе дека му реков на Ајсу дека ќе ејакулирам. Подоцна, Ајсу
го доведов мојот неуреден пенис до неговата поранешна цврстина со јазикот и го грабна
раката и ногата. Есе рече,” не го сакам тоа”, но Аису беше
упорна.
Ице сакаше да има секс со мене нормално од Љубовното Гнездо, но бидејќи
тие дискутираа за ова подетално, Аису нема да го дозволи и нема да го дозволи. I
направи знак за Око и легни на земја и го повлече Ајсу до моите гради.
Седев врз мене љубовното гнездо ми ја допираше брадата и почнав да ја лижам
цицање, гризење и влечење на мало парче од него од страна и цицање повторно
. Во Меѓувреме, Еке
подмачкана мојот пенис, кој се уште не е ејакулирана, со нејзината плунка. Аису беше пресреќна.
Неговата глава беше фрлена назад, а неговите очи затворени. Нејзината коса го допира стомакот.
Го чекав Сато со сето свое внимание. Почна да седи на мојот кримсон пенис
го внесувам во Љубовното гнездо. Мали
еден. Кога гласот ” Ах ” се слушна, Ајсу ги отвори очите и
викаа: “Еј, Што правиш?”Во овој момент, Еке стави сите своја тежина на мене и седна
на мојот пенис со голем вик и крик .

Имаше диво лудило во нејзините очи, страв и гнев во Ајсу.
Беше очигледно дека Есма страдала. Беше толку тесно, Љубовно Гнездо, мојот
пенисот беше повреден, Аису сфати дека ќе ејакулирам, таа
се обидував Да го извадам Есе од мојот скут, но не можев да се контролирам и
ејакулирана во Есе со голем “Ах” звук. Аису рече, ” дали си манијак?
“Лавот се насмеа. “Девојче, сепак заборави на тоа
што му е На Бурак?”го викнаа Авраам.
Аису беше лута што Не си го одржа зборот. Кога реков дека не можам да имам секс за два дена
, Ајсу еке избришан
мојот пенис, кој беше руина, со колонска шамија, и почна да го цица.

Тоа беше само неколку минути кога видов мојот пенис станува поголем повторно . Еке го презеде далечинскиот управувач на телевизорот и го менуваше каналот.
Ајсу тогаш стави кондом на мојот пенис, кој беше добро до,
и легна на подот, ме извлече од рацете и ме зеде на неа.
Клекна на колена пред мене. Реков “земи го” и тој
почнав да го носам мојот пенис тивко во Љубовното Гнездо. На мојот стомак беа водени и крвави капки љубов оставени од влошените
девственост. Кога Аису
ме зеде, ми ги завитка нозете околу половината и почна да ме стега. Идиот
девојчето врескаше од болка и ме стискаше уште повеќе.
Не знам дали Е кондомот што Го носи Ајсу.
Не можев да ејакулирам и Ајсу стана и седна на мене кога имаше оргазам. Само седевме некое време
и почна да зборува. Ису уште крвареше. Кога одам во бањата
Имав девствена крв на двете девојки во препоните и
спермата и љубовните течности од нивните моменти на задоволство…девојките се уште остануваат со мене

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 39  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In