Advertising

www.gonzo hotel


здраво јас сум д. арап од бакар сакам да ви кажам вистинска приказна што се случи
мене чичко ми отиде во затвор тоа беа две години сестра ми-во-закон
секогаш ќе остане со нас еден ден се вратив дома од училиште и ја отворив вратата тетка ми беше сама дома
носеше бели панталони и тиркизна бади мојата тетка лежеше
пред телевизорот исто така заспа и јас гледав во нејзиниот голем задник и
галејќи 22 алатки тетка ми беше во делириум во сон-ајде, и јас не можев да го поднесам тоа, посегнав по тетка ми
тесни газови во бели панталони и само тогаш
тетка ми се разбуди и се лути на мене таа беше викање и врескаше јас бев срам премногу мојата тетка
ме следеше налутено рече Тој и отидовме во собата каде што беа моите родители, тетка ми
ме удри со шлаканица и се преправав дека сум во несвест.

го направив тоа и тетка ми лежеше до мене и син ми беше во делириум за тоа што се случи, па ја искористив можноста да го повлечам под мене и тетка ми
не
симни ја
сеин. I
влезе внатре и почна да го ебе јанг стенкаше додека тој стенкаше
ми се допадна и ја ебев тетка ми два часа и
ејакулирана во нејзината пичка и тетка ми врескаше и рече о ми
бог ми даде ладен бицвп, бидејќи не презедов никакви нечесни мерки
Решив да се ебам од позади, но тоа е грев
Не ме пушти бидејќи го имав, па го свртев со сета сила и го ставив во газот на моето сумо
– задник јенки, собата викаа вака, ајгггггггг
Отидов напред и назад, тој почна да крвари во неговата тесна дупка, но верувајте ми тој
се забавував повеќе и после тој ден тетка ми имаше близнак
деца Фала богу мојот вујко исто така излезе од затвор следниот ден, сега мојата тетка
моите деца, вујко ми, мислеа дека е тој самиот. Децата го нарекуваа
како лист и човек, и
ако некој сака да ми пишува на оваа тема.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 45  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In