Advertising

young hotel


Јас сум член на едно од истакнатите семејства На Ерзурум. Се викам Бурак. Ние не сме племе, но имајќи предвид дека имаме 6 вујковци и 3 тетки, и секој од нив има најмалку 5 деца, не се сметаме за мало семејство. Еден од дедовците бил пашиниот гувернер На Ерзурум за време на Отоманскиот период, а другиот бил кадија. Не знам колку векови сме биле таму и нашето семејство многу добро знаеше како да го направи тоа. Мојот вујко сега е глава на семејството и сопственик на компанијата. Со други зборови, тој успеа големо богатство како хотели во Истанбул, Анкара, Анталија, фабрики во Бурса, фарми за животни и такси. Прво на сите, не заборавајте да ги прочитате приказните на оние кои ги измамиле своите сопружници, мамење секс приказна .

Иако нашето семејство нема фанатична структура, тоа е многу поврзано со традициите. Несогласувања постојат и меѓу останатите членови на семејството. Речиси секој сака да докаже дека е алфа и да има малку повеќе збор во управувањето со семејството. Кавгите и кавгите никогаш не завршуваат. Бракот обично е во семејството. Кога велиме семејство, тетки, тетки и чичковци се толку изобилни што е малку збунето кој е што. Молзењето е исто така честа појава кај нас. Откако децата ќе пораснат малку, постарите од семејството прават да изгледа како едни со други, а потоа никој нема право на глас. Нивото на образование е исто така високо. На оваа возраст, сите роднини сакаат да бидат успешни во бизнисот на компанијата бидејќи сакаат да се ослободат од Ерзурум, Истанбул, Измир па дури и во странство, ако е можно. Единствениот начин да го направите ова е да ги потиснувате другите. Се гледаме еден со друг, но и против друг.

За моја среќа, Пелин падна додека одеше во средно училиште 2. Бил внук на еден од неговите браќа. Вујко ми е братучед на татко ми. На еден празник, кога сите се собравме во хотелот, прво бабите, а потоа и господата ја донесоа одлуката. Неговото семејство не беше воопшто пријатно. Во Тоа време тие се подготвувале да се населат во Истанбул и не биле многу приврзани кон семејството. Тоа беше пренесено со зборови како кисмец. Кога го завршив средното училиште, тој беше осмо одделение во истото училиште. Во тие години, не покажував ни најмал интерес за девојките. Всушност, бев многу лут. Имав некои чувства и не можев да си ги објаснам себеси, бидејќи бев под толку голем притисок. Што се однесува до бејл, не ми е гајле за ништо.

Напротив, таа беше неверојатно весела девојка која привлече внимание на колеџ дури и на таа возраст. Зборувавме понекогаш и навистина добро се сложувавме. Тој рече дека сум бил во многу поинаков ум од другите членови на семејството, и тој постојано се шегуваше со вас велејќи дека треба да дојдам без да го земам тоа сериозно. Бевме пријатели. Колку реално може да се очекува во тие години? Бевме пола-вербални со него, но ги слушав коментарите на моите пријатели за него секој ден. Ако му го ставам Во уста, лошо ќе го лиже, сигурен сум дека ќе се ебе за 2 години. Не можам да си признаам дека уживав во овие разговори. Дури и мојот ретко стврднат пенис потоа стврднати веднаш и беше всушност ми ја кажува вистината.

Со пролетта, кога хормоните стануваа високи, Пелин почна да излегува со Кавитле. Кавит беше 1 година помлад од мене, но дури и поголем од мене. Беше тотален клошар. Тие пијат и пушат. Претпоставив дека користел марихуана, апчиња или нешто слично. Ако кажев нешто, можеби ќе ме претепаше до смрт. Но, бидејќи го познаваше моето семејство, веројатно не можеше да направи ништо и мораше да го напушти Пелини. Еден збор беше доволен за нашите браќа. Што направив? Ништо. Ја гледав мојата идна жена од далеку. Понекогаш тие се бакнуваа, и знаев многу добро дека Кавит ја стискаше меѓу себе, допирајќи ја насекаде. Еден ден, ги видов како седат во тивок агол во паркот надвор од градот и читаат роман. Талкаа наоколу. Веднаш станав од клупата каде што бев и одев зад грмушките. Неколку минути подоцна дошле и тие.

Во исто време почнаа да се бакнуваат, А Кавитин Пелин почна да ги милува градите. Се шеташе по кучкиниот син. Нивните гласови беа малку чудни. Барем Тоа е Кавитин. Неговиот глас звучеше повеќе машки, дури и на таа возраст, за разлика од мојот миј или тенок глас. “Ајде, го изгуби облогот, само си го одржи зборот. Те доведов дури до тука, направи го ова”, рече тој. Пелин се насмеа. Ја стави раката во скутот на Кавит некое време. Потоа дојде гласот на благодарност и воодушевување од Кавит. Главата на пелин се наведна во неговиот скут во исто време. Бев издрогиран во тој момент. Неверојатно се потев. Пелин го зеде во устата само 4-5 метри пред мене. Главата му се кревала и паѓала во скутот на Кавитин. Бев прилично тежок.

Три-четири минути подоцна, Кавит ги притисна моите зборови во главата со двете раце. “О, љубов моја, ова е одлично, лижни го, бебе” можев да го слушнам нејзиното стенкање од каде што бев. Пелин се бореше во своите раце. Во тој момент, помислив да скокнам и да го спасам Пелин. Но не можев да одам. По кратко време, Кавит викна како животно и Пелин се смееше кога ја крена главата. Кога видов семе како тече од неговите усни и сјае дури и од далеку, јас, исто така, ејакулирана во тој момент. Доволно е само да ја допрам. Тоа не е само една капка или две, како и обично. Беше прилично потонат пред мене. Пелин си ја избриша устата, а потоа тие станаа и заминаа.

Многу размислував за тој момент во наредните денови. Секој пат кога ќе размислам ми беше потешко, но не траеше долго. По некое време сфатив дека галењето по колковите е пријатно. Денот кога си го крцкав прстот и си играв со дупката беше два дена пред испитите на универзитетот. Јас бев преплавен со задоволство. Бев под голем притисок. Мајка ми, татко ми, па дури и моите браќа и сестри сакаа да дојдам на добро место во семејството. Училиштево не изгледа лошо. Но јас немав ни најмала алчност за тоа. Јас веќе имав нула авторитет. Дури и роднините кои се постари од 1 година се викаат браќа, додека оние 2 години помлади од мене зборуваат навредливо, а камоли да ги наречат браќа. Кога мојот прст влезе во мојата дупка, моето олеснување во тој момент не беше само сексуално. Сега разбирам некои работи. Не ми се допаѓаше ова.

Отидов во Истанбул на универзитетот. Се разбира, се сместив во куќата на други братучеди кои студираа таму. Тоа беше главното правило во семејството. Тоа е црвената линија. Во градовите што ги посетуваме, дури и во земјите што ги посетуваме, одиме во семејниот хотел, ако нема хотел, престојуваме со член на семејството. Во спротивно, тој ќе биде осуден и прогонет, и затоа неговиот дел од колачот веднаш ќе се намали. Братучедите кои се 1-2 години постари од мене ги поминуваа деновите со девојките со предност на нивната финансиска состојба. Во лицето на мојот лигав и срамежлив став, тие имаа многу забава на почетокот. Но тогаш ми ја зедоа раката и ми испорачаа многу квалитетно придружно месо, смеејќи се, велејќи дека вашата коска е наша.

Не можев. Никогаш не се случило. Се трудеше многу, но не можев ни да се напијам. Потоа се обидов со друг, па со уште еден. Си бев досадна самата на себе. Но знаев дека нема. Се разбира, дадов многу важен дел од мојот џепарлак на жените како дел од тишината. Последната девојка која отиде да се смееше и лижеше мојата дупка како да ја сфати ситуацијата. Кога неговиот тенок прст влезе, тоа стврдна и јас дури и успеав да го вметнам мојот 12-13 см пенис потоа. Ми требаа 3 минути и едвај можев да ејакулирам. Таа омекна веднаш потоа. Фактот што таа девојка зборуваше со мене, ми рече да го ебам, да се забавувам, да правам што сакам, или нешто слично, ме разбуди сега. Дури и да останеме во иста куќа, не би ме викале да следам премногу во големиот Истанбул. Почнав да висам на интернет. Имав секс со маж 3 години откако дојдов тука. Не направив анален, но го земав во уста и го испразнив. Таа веќе ејакулирана додека таа беше восхитувачки галење, бакнување и лижење не-толку-голем кур.

Јас бев со уште еден, и овој пат го направив тоа. Можеби јас не се случува да го направи тоа, но 29-годишниот човек се сретнав онлајн ме убеди. Тој го стави во мојата уста како што седеше до едни со други возбудено на работ на креветот. Не ми дозволи да играм, бакнувам и галам, ми ја стисна главата и ме натера да му ја голтнам спермата. Морав да направам се што ми кажа. Тогаш тој не беше многу љубезен или кога тој побара од мене да се исчисти или кога тој ми кажа да се наведнам на креветот. Ме натера да се чувствувам како да сум под негова контрола.

Се што можев да направам е да го замолам да биде бавен, тоа е се. Откако ми ја допираше дупката три или пет минути и се навикна на неа, ме заеба. Веднаш ејакулирав како што стенкав од болка првиот пат кога го забоде. Ме заеба во куќата цел ден кога мислеа дека сум со девојка ми. За прв пат, ејакулирав многу пати, дури и повеќе од тоа, без да ја допрам раката. По завршувањето на факултетот отидов во Полска на 1 година. Мојата позиција во семејната компанија беше одредена од моето образование и семејството сметаше дека е соодветно. Немаше никој таму. Само му беше наредено да внимава на далечен роднина. Но ни јас не се грижев за него. Сум бил со 5 луѓе за 1 година. Не размислував многу за иднината, само гледав во задоволството. Луѓето што ги избрав секогаш беа силни и авторитативни. Тие ејакулираа во мене 3-4 пати во текот на ноќта. Ме научија многу работи. Последен пат се обидов со жена, но не успеа. А мора да се прочита за оние кои измамени на нивните сопружници > > http://psych2018.org/category/aldatma/

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
5 days ago 13  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In